Europa Conference League

Ντουκουρέ: «Tο 5-1 δεν πρέπει να μας κοιμίσει ενόψει της ρεβάνς»

Στη σωστή νοοτροπία που είχαν οι ποδοσφαιριστές του Άρη κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Γκόμελ, στάθηκε σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς ο Σεΐχ Ντουκουρέ.

Δηλώσεις μετά τη λήξη της νικηφόρας αναμέτρησης με την Γκόμελ, έκανε ο μέσος του Άρη, Σεΐχ Ντουκουρέ, ο οποίος στάθηκε στη σωστή νοοτροπία των συμπαικτών του και τόνισε πως παρά το πολύ θετικό σκορ του πρώτου αγώνα, δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιβοριανός μέσος του Άρη:

Για το πού αποδίδει τη νίκη: «Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι, έπρεπε να έχουμε καλή νοοτροπία για να επιστρέψουμε. Μπήκαμε με διάθεση να σκοτώσουμε τον αντίπαλο, δεχθήκαμε γκολ αλλά αντιδράσαμε με χαρακτήρα και σωστή νοοτροπία, ισοφαρίσαμε γρήγορα και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Πάμε βήμα-βήμα, είμαστε καινούργια ομάδα και σήμερα πετύχαμε αυτό που θέλαμε».

Για τους καινούργιους ποδοσφαιριστές: «Είναι καλοί οι νέοι παίκτες και καλοί χαρακτήρες. Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν, έδειξαν διάθεση και κατάφεραν να προσαρμοστούν. Χρειαζόμαστε χρόνο να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο και αυτό θα βγει στη συνέχεια».

Για το αν τελείωσε η υπόθεση πρόκριση: «Έχουμε ένα πολύ καλό σκορ, αυτό το 5-1 δεν πρέπει να μας κοιμίσει ενόψει της ρεβάνς, να κρατήσουμε καθαρή τη σκέψη μας προσεγγίζοντας το ματς με την ίδια νοοτροπία. Να πάμε να κερδίσουμε ξανά σαν να μην υπάρχει αυτή η νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x